Work Smarter Editie 2023

Op twee november vond Work Smarter 2023 plaats. Een buitengewoon evenement voor ondernemers en accountants, gehouden in de prachtige Werkspoorkathedraal in Utrecht. Een speciale dank aan Visma en collega’s voor de voortreffelijke organisatie van dit evenement. De sfeer was zowel professioneel als ontspannen, waardoor Work Smarter een dag vol waardevolle inzichten en interessante gesprekken werd.

In de Future Dome deelde onze collega Niels Bakker inzichten over de impact van Robotics Accounting op de administratieve dienstverlening.

Direct daaropvolgend bracht onze partner, Jasper van der Valk, op de Accountancy Stage de theorie naar de praktijk met zijn inspirerende verhaal over de transitie naar Robotic Accounting bij Moore DRV.

Foto-album

Onze collega en partner deelden het podium met andere boeiende sprekers, waaronder Richard Plugge die het succesverhaal achter Team Jumbo-Visma toelichtte. Gina Doekhie boog zich over het onderwerp cybercrime en de stappen die bedrijven hiertegen kunnen nemen. Sander Schimmelpenninck sloot de dag af met een indrukwekkend verhaal over de sociaaleconomische kloof in Nederland.

Meer weten over Lyanthe?

In een online meeting maakt u kennis met het platform, de producten en het BI dashboard. Daarnaast hebben we tijd om dieper in te gaan op specifieke boekhoudkundige situaties en eventuele andere vragen.

Ontdek hoe jouw kantoor meer facturen kan verwerken

Contacteer ons