Dé #1 propositie voor factuurverwerking:
digitaliseren, robotiseren en optimaliseren in één tool

Ontdek lyanthe in vijf minuten

Wat zijn de voordelen van lyanthe?

Kostenbesparing

Aanzienlijke kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Personeel

Werkdruk en personeelstekorten worden beëindigd.

Efficiëntie​

De datakwaliteit neemt toe. Dit leidt tot betere output.

Advieskracht

De afbouw van repeterend werk biedt ruimte voor advieswerk en -nieuwe klanten.

Groei

Het kantoor wordt schaalbaar en groei wordt weer mogelijk.

Werkgeversimago

De rollen van de accountant worden verrijkt en u wordt aantrekkelijker als werkgever.

Wat maakt lyanthe onderscheidend?

 • 100% herkenning van in- en verkoopfacturen

  Nabehandeling door de verwerkers gebeurt alleen nog op uitzonderingen.

 • Robotic Accounting

  Matcht de gedigitaliseerde facturen met de juiste grootboekrekeningen, waarbij de hoogste volautomatische boekingsgraad in de markt behaald kan worden (> 95%).

 • Managementdashboard

  Krachtig instrument voor monitoring en procesverbetering dat u voortdurend stuurinformatie geeft om te komen tot de hoogst mogelijke automatiseringsgraad.

Waarom is lyanthe #1?

Ten opzichte van de gebruikelijke scan- en herkenoplossingen leidt werken met de bewezen Lyanthe propositie tot voortdurende procesoptimalisatie en een vér bovengemiddelde verwerkingssnelheid van uw factuurstroom.

lyanthe
#1 in Robotic Accounting

Ontdek de voordelen 

voor uw kantoor

Wat maakt lyanthe onderscheidend?

Digitaliseren

Robotiseren

 • Lyanthe heeft een centrale database van leveranciers met bijbehorende boekingsregels.

 • Beheer en robotisering van boekingen vindt over alle administraties plaats (één keer aanpassen is doorgevoerd in alle administraties).

 • Boekingsregels zijn gedifferentieerd per branche (een horeca groothandel factuur wordt in de horeca anders verwerkt dan in algemene administraties).

 • Speciale boekingstemplates voor specifieke branches (bijvoorbeeld Horeca en Agro).

 • Een matching service kan boekingsvoorstellen geven voor nieuwe- of gewijzigde leveranciers, maar ook bij het opstarten van een nieuwe administratie, waardoor nieuwe administraties eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in het verwerkingsproces van het kantoor.

Optimaliseren

Waarom is lyanthe #1?

Bestaande scan- en herkenoplossingen

Met de inzet van OCR-technieken (zie tabel) werd het aantal facturen dat 1 medewerker per uur kan boeken bijna verdubbeld naar 35 facturen per uur. Aanvullend met AI hebben diverse aanbieders van scan- en herkenoplossingen dit naar +- 60 p/u weten te brengenOmdat de gebruikelijk scan- en herkenoplossingen niet álle facturen correct kunnen uitlezen, blijven de verificatie- en correctiewerkzaamheden aanzienlijk en kan de barrière van +- 90 facturen p/u op deze wijze niet doorbroken worden. 

De lyanthe propositie

Lyanthe levert met haar documentspecialisten 100% herkenning van facturen en dit is dé basis voor de verdere automatisering. Zo stelt Lyanthe een gemiddeld accountantskantoor in staat, om na 3-6 maanden werken met Lyanthe, meer dan 250 facturen per uur te boeken (zie tabel). In praktijk is reeds bewezen dat > 1.000 facturen p/u ook behaald kan worden!

Bestaande scan- en herkenoplossingen

Met de inzet van OCR-technieken (zie tabel) werd het aantal facturen dat 1 medewerker per uur kan boeken bijna verdubbeld naar 35 facturen per uur. Aanvullend met AI hebben diverse aanbieders van scan- en herkenoplossingen dit naar +- 60 p/u weten te brengenOmdat de gebruikelijk scan- en herkenoplossingen niet álle facturen correct kunnen uitlezen, blijven de verificatie- en correctiewerkzaamheden aanzienlijk en kan de menselijke barrière van +- 90 facturen p/u op deze wijze niet doorbroken worden. 

De lyanthe propositie

Lyanthe levert met haar documentspecialisten 100% menselijke herkenning van facturen en dit is dé basis voor de verdere automatisering. Zo stelt Lyanthe een gemiddeld accountantskantoor in staat, om na 3-6 maanden werken met Lyanthe, meer dan 250 facturen per uur te boeken (zie tabel). In praktijk is reeds bewezen dat > 1.000 facturen p/u ook behaald kan worden!

lyanthe
#1 in Robotic Accounting

Trotse member van VISMA

Ga van start met de #1
en ontdek NU

de voordelen de efficiency de procesoptimalisatie |

voor uw kantoor

Wat mag u verwachten?

 • Een live demo van onze scan- en herkenoplossing.
 • Een calculatie van de business case voor uw kantoor.
 • Een antwoord op al uw vragen.