lyanthe in vijf minuten

Wat zijn de voordelen van lyanthe?

Kostenbesparing

U realiseert een aanzienlijke kostenbesparing.

Personeel

Uw personeelstekort wordt beter het hoofd geboden.

Efficiëntie​

Uw datakwaliteit neemt sterk toe en leidt tot betere output.

Advieskracht

De afbouw van repeterend werk, leidt tot meer ruimte voor uw advieswerk.

Groei

Uw kantoor wordt schaalbaar en groei wordt (weer) mogelijk.

Uitstraling

De functies binnen de accountancy worden verrijkt en u wordt interessanter als werkgever.

Wat maakt lyanthe onderscheidend?

 • 100% herkenning van in- en verkoopfacturen

  Nabehandeling door de verwerkers gebeurt alleen nog op uitzonderingen.

 • Robotic Accounting

  Matcht de gedigitaliseerde facturen met de juiste grootboekrekeningen, waarbij de hoogste volautomatische boekingsgraad in de markt behaald kan worden (> 95%).

 • Managementdashboard

  Krachtig instrument voor monitoring en procesverbetering dat u voortdurend stuurinformatie geeft om te komen tot de hoogst mogelijke automatiseringsgraad.

Waarom is lyanthe nummer 1?

Ten opzichte van de gebruikelijke scan- en herkenoplossingen leidt werken met de bewezen Lyanthe propositie tot voortdurende procesoptimalisatie en een vér bovengemiddelde verwerkingssnelheid van uw factuurstroom.

lyanthe
#1 in Robotic Accounting

Ontdek de voordelen voor uw kantoor

Wat maakt lyanthe onderscheidend?

Digitaliseren

Robotiseren

 • Lyanthe heeft een centrale database van leveranciers met bijbehorende boekingsregels.

 • Beheer en robotisering van boekingen vindt over alle administraties plaats (één keer aanpassen is doorgevoerd in alle administraties).

 • Boekingsregels zijn gedifferentieerd per branche (een horeca groothandel factuur wordt in de horeca anders verwerkt dan in algemene administraties).

 • Speciale boekingstemplates voor specifieke branches (bijvoorbeeld Horeca en Agro).

 • Een matching service kan boekingsvoorstellen geven voor nieuwe- of gewijzigde leveranciers, maar ook bij het opstarten van een nieuwe administratie, waardoor nieuwe administraties eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in het verwerkingsproces van het kantoor.

Monitoring

Waarom is lyanthe nummer 1?

Bestaande scan- en herkenoplossingen

Met de inzet van OCR-technieken (zie tabel) werd het aantal facturen dat 1 medewerker per uur kan boeken bijna verdubbeld naar 35 facturen per uur. Aanvullend met AI hebben diverse aanbieders van scan- en herkenoplossingen dit naar +- 60 p/u weten te brengenOmdat de gebruikelijk scan- en herkenoplossingen niet álle facturen correct kunnen uitlezen, blijven de verificatie- en correctiewerkzaamheden aanzienlijk en kan de barrière van +- 90 facturen p/u op deze wijze niet doorbroken worden. 

De lyanthe propositie

Lyanthe levert met haar documentspecialisten 100% herkenning van facturen en dit is dé basis voor de verdere automatisering. Zo stelt Lyanthe een gemiddeld accountantskantoor in staat, om na 3-6 maanden werken met Lyanthe, meer dan 250 facturen per uur te boeken (zie tabel). In praktijk is reeds bewezen dat > 1.000 facturen p/u ook behaald kan worden!

Bestaande scan- en herkenoplossingen

Met de inzet van OCR-technieken (zie tabel) werd het aantal facturen dat 1 medewerker per uur kan boeken bijna verdubbeld naar 35 facturen per uur. Aanvullend met AI hebben diverse aanbieders van scan- en herkenoplossingen dit naar +- 60 p/u weten te brengenOmdat de gebruikelijk scan- en herkenoplossingen niet álle facturen correct kunnen uitlezen, blijven de verificatie- en correctiewerkzaamheden aanzienlijk en kan de menselijke barrière van +- 90 facturen p/u op deze wijze niet doorbroken worden. 

De lyanthe propositie

Lyanthe levert met haar documentspecialisten 100% menselijke herkenning van facturen en dit is dé basis voor de verdere automatisering. Zo stelt Lyanthe een gemiddeld accountantskantoor in staat, om na 3-6 maanden werken met Lyanthe, meer dan 250 facturen per uur te boeken (zie tabel). In praktijk is reeds bewezen dat > 1.000 facturen p/u ook behaald kan worden!

lyanthe
#1 in Robotic Accounting

Trotse member van VISMA