De Lyanthe productlijn

De Lyanthe methode is alleen succesvol wanneer de onderliggende oplossingen voldoen aan de hoogste eisen van betrouwbaar kwaliteit, snelheid en continuïteit. De Lyanthe productlijn voldoet aan deze voorwaarden. Zie het gedetailleerde overzicht met de toegevoegde waarde van technologie en tooling.

Input

Het Lyanthe portal ontvangt alle facturen in alle formaten. Of het no gaat om gescande documenten, XML of PDF of zelfs foto’s van bonnetjes wordt probleemloos verwerkt.

Het Lyanthe Portal ondersteunt alle kanalen; email, mobiele app, upload en ook Peppol wordt gekoppeld aan ons Portal.

Digitaliseren

Lyanthe ScanStreet onderscheidt zich in het digitaliseren van facturen. Het proces is dusdanig doorontwikkeld dat het werk van de accountant/gebruiker volledig wordt overgenomen.

Lees verder

Robotiseren

De robotic accounting oplossing van Lyanthe zorgt er voor dat boekingsregels consistent worden inricht. Naast optimalisatie van het werkproces zorgt dit ook voor een verbeterde data kwaliteit over administraties heen.

Lees verder

Valideren

Controle op correctheid en volledigheid van gegevens ligt aan de basis van de werkzaamheden van een accountant. Door medewerkers actief boekingsvoorstellen te laten valideren wordt er ook een consent gegeven op de nieuwe vorm van werken.

Lees verder

Output

Lyanthe koppelt aan alle gangbare accounting applicaties in Nederland en België. Wanneer in één kantoor meerdere applicaties worden gebruikt zorgt Lyanthe voor volledig automatische distributie naar de juiste administratie in de betreffende applicatie. Wel zo handig; één uniforme werkwijze onafhankelijk van de ontvangende accounting-applicatie.

Lees verder

Monitoring

Lyanthe biedt krachtige BI-tooling waarmee gebruikers de kwaliteit en efficiëntie binnen de organisatie kunnen bewaken.

Lees verder

Input

Digitaliseren

Monitoring

Robotiseren

Valideren

Output

ScanStreet

Lyanthe ScanStreet onderscheidt zich in het digitaliseren van facturen.  Het proces is dusdanig doorontwikkeld dat het werk van de accountant/gebruiker volledig wordt overgenomen. 

Door deze combinatie van technieken binnen Scanstreet is er bijna geen uitval en wordt het menselijke handelen met 85% gereduceerd, wat een efficiency!

IBA - Intelligent Booking Application ​

Het hart van IBA wordt gevormd door de uitgebreide leveranciers database en de bijbehorende boekingsregels. IBA is gebaseerd op het rule-based verwerkingsmodel. De algemene en sector specifieke rules worden voor een leverancier één maal aangemaakt en zijn van toepassing op alle administraties van het accountantskantoor.
De expertise van IBA is opgebouwd door jarenlange verwerking van facturen en transacties, waarbij elke nieuwe leverancier automatisch wordt toegevoegd aan IBA inclusief de bijbehorende boekingsregels.
Dit resulteert in snelle inrichting en zeer beperkte onderhoud en beheerskosten.

Door IBA robotic accounting ontstaat een centrale verwerkingsproces waarbij beheer per administratie bijna niet meer nodig is. Door deze standaardisatie van het werkproces wordt een enorme efficiency slag  gemaakt.

MFO - My Financials Online / Autobook

Scanstreet en IBA hebben al laten zien hoe je met Lyanthe je processen vergaand kunt optimaliseren.
MFO met daarin de functie Autobook maken het plaatje compleet.
Met MFO houd je de eindcontrole over het proces en over de kwaliteit en volledigheid van de administratieve verwerking.
MFO/Autobook is de applicatie waar medewerkers snel en eenvoudig boekingsvoorstellen kunnen verwerken.

In deze applicatie kan de medewerker per administratie:

Met de module MFO/Autobook functie blijft de accountant/boekhouder zelf in control. Wanneer de functie Autobook wordt geactiveerd, is ook in de validatieproces het menselijk handelen tot het minimum beperkt. Samen met de ingebouwde controles en algoritmen van Lyanthe leid de volledige productlijn tot betrouwbare, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige verwerkingslijnen.

Monitoring & Feedbackloop

Lyanthe biedt krachtige BI-tooling waarmee gebruikers de kwaliteit en efficiëntie binnen de organisatie kunnen bewaken. Deze tooling biedt de mogelijkheid om werkprocessen en robotregels continu te optimaliseren door dagelijks inzichten te bieden in:

Lyanthe Monitoring is het instrument wat inzage geeft in de ontwikkeling van het optimalisatieproces. Door voortdurend de verbeterpunten zichtbaar te maken, en met behulp van de feedback loop de ‘showstoppers’ inzichtelijk te maken, wordt gewerkt aan een optimaal renderende MKB praktijk. Het monitoring dashboard biedt actuele informatie over alle data en processen en signaleert de afwijkingen en verbeterpunten online over de gehele verwerkingslijn middels pragmatische rapportages en redflag’s.

Platform en Workflow

Lyanthe biedt een doorontwikkeld web en app platform voor eind gebruikers. Het is een API-gebaseerd platform voor factuurverwerking en autorisatie workflow, met een intuïtieve en gebruikersvriendelijke interface. Het platform is modulair opgebouwd en biedt volgende functionaliteiten:

Neem contact op

Laat u overtuigen welke voordelen en besparingen voor uw kantoor te behalen zijn!
Neem contact op voor een afspraak of online demo-afspraak.

Contact Info (NL 🇳🇱)

Filipijnen 🇵🇭

© 2022 Created with Royal Elementor Addons