De Lyanthe productlijn

De Lyanthe methode is alleen succesvol wanneer de onderliggende oplossingen voldoen aan de hoogste eisen van betrouwbaarheid, kwaliteit, snelheid en continuïteit. De Lyanthe productlijn voldoet aan deze voorwaarden. Zie het gedetailleerde overzicht met de toegevoegde waarde van onze technologie en onze tooling.

Input

Digitaliseren

Monitoring

Robotiseren

Valideren

Output

Input

De Lyanthe portal ontvangt alle facturen in alle formaten. Of het nu gaat om gescande documenten, XML of PDF of zelfs foto’s van bonnetjes, alles wordt probleemloos verwerkt.

De Lyanthe Portal ondersteunt alle kanalen; email, mobiele app, upload en ook Peppol wordt gekoppeld aan ons Portal.

Digitaliseren

Lyanthe ScanStreet onderscheidt zich in het digitaliseren van facturen. Het proces is dusdanig doorontwikkeld dat het werk van de accountant/gebruiker bijna volledig wordt overgenomen.

Lees verder

Robotiseren

De robotic accounting oplossing van Lyanthe zorgt er voor dat boekingsregels consistent worden ingericht. Naast optimalisatie van het werkproces zorgt dit ook voor een verbeterde data kwaliteit over alle administraties heen.

Lees verder

Valideren

Controle op correctheid en volledigheid van gegevens ligt aan de basis van de werkzaamheden van een accountant. Door medewerkers actief boekingsvoorstellen te laten valideren wordt er ook een consent gegeven op de nieuwe manier van werken.

Lees verder

Output

Lyanthe koppelt aan alle gangbare accounting applicaties in Nederland en België. Wanneer in één kantoor meerdere applicaties worden gebruikt zorgt Lyanthe voor volledig automatische distributie naar de juiste administratie in de betreffende applicatie. Wel zo handig; één uniforme werkwijze onafhankelijk van de ontvangende accounting-applicatie.

Lees verder

Monitoring

Lyanthe biedt krachtige Business Intelligence-tooling waarmee gebruikers de kwaliteit en efficiëntie binnen de organisatie kunnen bewaken.

Lees verder

ScanStreet

Lyanthe ScanStreet onderscheidt zich in het digitaliseren van facturen.  Het proces is dusdanig doorontwikkeld dat het werk van de accountant/gebruiker bijna volledig wordt overgenomen. 

Door deze combinatie van technieken binnen Scanstreet is er bijna geen uitval en wordt het menselijke handelen in het boekingsproces met 85% gereduceerd.

IBA - Intelligent Booking Application ​

Het hart van IBA wordt gevormd door de uitgebreide centrale leveranciers database en de bijbehorende boekingsregels. IBA is gebaseerd op het rule-based verwerkingsmodel. De algemene en sector specifieke rules worden voor een leverancier één maal aangemaakt en zijn van toepassing op alle administraties van het accountantskantoor.
De expertise van IBA is opgebouwd door jarenlange verwerking van facturen.

Door IBA robotic accounting ontstaat een centraal verwerkingsproces waarbij beheer per administratie bijna niet meer nodig is. Door deze standaardisatie van het werkproces wordt een enorme efficiency slag  gemaakt.

MFO - My Financials Online / Autobook

Scanstreet en IBA hebben al laten zien hoe met Lyanthe de werkprocessen verregaand geoptimaliseerd kunnen worden.
MFO met daarin de Autobook functie maakt het plaatje compleet.
Met MFO blijft de eindcontrole over het werkproces en over de kwaliteit en volledigheid van de administratieve verwerking behouden.
MFO/Autobook is de applicatie waar medewerkers snel en eenvoudig boekingsvoorstellen kunnen verwerken.

In deze applicatie kan de medewerker per administratie:

Met de module MFO/Autobook functie blijft de accountant/boekhouder zelf in control. Wanneer de Autobook functie wordt geactiveerd, is ook in het validatieproces het menselijk handelen tot een minimum beperkt. Samen met de ingebouwde controles en algoritmen van Lyanthe leidt de volledige productlijn tot betrouwbare, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige verwerkingslijnen.

Monitoring & Feedbackloop

Lyanthe biedt krachtige Business Intelligence-tooling waarmee gebruikers de kwaliteit en efficiëntie van het werkproces kunnen bewaken. Deze tooling biedt de mogelijkheid om werkprocessen en robotregels continu te optimaliseren door dagelijks inzichten te bieden in:

Lyanthe Monitoring is het instrument wat inzage geeft in de ontwikkeling van het optimalisatieproces. Door voortdurend de verbeterpunten inzichtelijk te maken, en met behulp van de feedback loop de ‘showstoppers’ inzichtelijk te maken, wordt gewerkt aan een optimaal renderende MKB praktijk. Het monitoring dashboard biedt actuele informatie over alle data en processen en signaleert de afwijkingen en verbeterpunten online over de gehele verwerkingslijn middels pragmatische rapportages en redflag’s.

Platform en Workflow

Lyanthe biedt een doorontwikkeld web en app platform voor eind gebruikers. Het is een API-gebaseerd platform voor factuurverwerking en autorisatie workflow, met een intuïtieve en gebruikersvriendelijke interface. Het platform is modulair opgebouwd en biedt de volgende functionaliteiten:

Neem contact op

Laat u overtuigen welke voordelen en besparingen voor uw kantoor te behalen zijn!
Neem contact op voor een fysieke afspraak of een online demo-afspraak.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons