De Lyanthe methode

Bekijk de video

In tijden dat goede medewerkers niet te vinden zijn en de workload erg hoog is, zijn kantoren op zoek naar oplossingen welke voorzien in hun behoeften. 

Naast de hoogwaardige RPA technologie heeft Lyanthe een methode ontwikkeld welke voorziet in deze behoefte. Onderstaand wordt de methode beschreven, welke zorgt voor een hoge mate van efficiency en garant staat voor een doelmatige samenwerking.

Kennismaken

Wanneer u na de eerste presentaties overtuigd bent van de mogelijkheden van Lyanthe vragen wij informatie van u. Door toegang te krijgen tot uw data of door deze aan ons beschikbaar te stellen maken wij een analyse van de factuurverwerking en werkprocessen in uw huidige werkwijze.

Hierdoor krijgen wij inzicht in het aantal administraties (of klanten), het grootboek schema (en de mate van standaardisatie), de wijze en kwaliteit van het huidige boekingsproces (en afwijkingen bijv. in sectoren), het aantal leveranciers, etc. Met deze analyse kan Lyanthe het potentieel voor efficiency verbetering voor uw accountantskantoor in beeld brengen. 

Maar er is meer. We kunnen met deze informatie een pilot omgeving inrichten gebaseerd op uw omgeving. Tijdens de pilot ziet u al direct de eerste voordelen van onze producten en dienstverlening.

Starten

Na het verlenen van de opdracht gaan we aan de slag. Door de analyse van uw werkwijze en de toetsing middels de pilot weten we al veel over uw huidige manier van werken. De pilot omgeving kunnen we gelijk overzetten naar de productie omgeving.

We maken een start programma op basis van best practice en verzorgen de technische en functionele onboarding. Tenslotte wordt er in samenspraak met u een trainingsprogramma opgesteld voor users en key-users afgestemd op uw werkwijze. 

Tijdens deze training krijgt u direct de eerste inzichten waar de verbeterpunten liggen op basis van de eerdere data-analyse.

Doordat wij al veel van u weten zijn er zeer beperkte implementatie- en consultancy-trajecten nodig!

Groeien

Dan begint het echte werk!

Digitaliseren

Door het gebruik van Lyanthe Scanstreet vliegt het digitaliseringspercentage omhoog. En door 100% menselijke herkenning groeit het vertrouwen van uw medewerkers in het systeem, waardoor men minder geneigd is alles te controleren en de efficiency al direct stijgt.

Robotiseren

Robotic accounting van Lyanthe werkt op basis van het ruled-based principe. Door middel van een centrale database van leveranciers met bijbehorende robotic rules op algemeen- of op sectorniveau welke over alle administraties heen worden toegepast, worden consistente en kwalitatief goede boekingsvoorstellen gegenereerd.

Wanneer u vervolgens de Autobook functie aanzet gaat tot wel 95% van uw boekingen zonder menselijke tussenkomst door het systeem; een enorme besparing op de uren van uw medewerkers.

Optimaliseren

Dan een zeer belangrijk onderdeel van het Lyanthe platform; het totale pre-accounting proces wordt op meer dan 50 punten gemonitord. En met behulp van het monitoring-dashboard krijgt u dagelijks inzicht waar u het proces kunt optimaliseren. Door de unieke proces-analyse kunnen we de performance per medewerker, vestiging, klant, leverancier, administratie, etc. meten en deze afzetten tegen de norm; via het dashboard ziet u direct de verbeterpunten. Maar in de feedback-loop wordt ook inzichtelijk gemaakt waarom de afwijking is ontstaan en op welke wijze deze kan worden geoptimaliseerd.
De voordelen zijn navenant; de totale performance gaat omhoog waardoor de verwerkingssnelheid op kan lopen tot wel 1000 facturen per uur!

Omschakeling Moore DRV

Bekijk de video

Zie hier hoe accountantskantoor Moore DRV de omschakeling heeft gemaakt naar een zeer efficiënte administratieve dienstverlening in de MKB praktijk.

Fotokeuze-Lyanthe-34

Samenwerken

In het begin van het proces kijken wij met u mee en ondersteunen wij u in de optimalisatie van de processen, maar naarmate u meer bedreven raakt wordt dit aan u overgedragen.
De succesfactor van samenwerken is commitment! Dedicated teams van beide zijden zorgen er voor dat de optimalisatie ook daadwerkelijk van de grond komt en blijft groeien.

Daarna komt de laatste fase, hoe kunnen we met de groei en besparingen meer doen. Bijvoorbeeld de communicatie met uw klant verbeteren of onderzoeken hoe de zelf boekende klanten alsnog in het systeem kunnen worden opgenomen. Maar ook samen optrekken in de markt door het ontwikkelen van een white-paper of een use-case met een klant om de voordelen van uw kantoor in de markt zichtbaar te maken. U zegt het maar!