Lyanthe #1 in Robotic Accounting

Aanvraag persoonlijk afspraak

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw organisatie, komen we graag met u op contact evertellen we graag in een persoonlijk gesprek over Lyanthe en haar unieke oplossingen’.

  * Let op dit zijn verplichte velden

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy and
  Terms of Service apply.

  Basic

  11 00*
  per administratie
  OCR + 100% menselijke herkenning
  Online Portal
  Automatisch boeken
  Accorderen facturen

  * minimum afname 25 administraties met fair-use policy

  Advanced

  16 50*
  per administratie
  OCR + 100% menselijke herkenning
  Online Portal
  Accorderen facturen
  Automatisch boeken
  Lijnherkenning facturen
  PowerBI Monitor/Dashboard
  Meest gekozen**

  * minimum afname 75 administraties met fair-use policy

  ** voor administratie- en accountancy kantoren

  Mogelijke pakketten

  Het instapmodel bestaat uit het volledig digitaliseren en valideren van binnenkomende facturen, het resultaat wordt in UBL-formaat aangeboden aan de ontvangende applicatie.

  Het Advanced model biedt bovendien het volledig overnemen van het pre-accounting proces, inclusief de Robotic accounting tooling en de PowerBI Monitoring.

  Maak voor een uitgebreid overzicht een afspraak en we maken een voorstel op maat voor uw kantoor.

  Waarom Lyanthe?

  foto-nicky
  • Pre-accounting optimalisatie

   De oplossingen van Lyanthe zijn gericht op het optimaliseren van pre-accounting processen. Digitaliseren en automatiseren zijn geen doel op zich, maar vormen samen met de kennis van Lyanthe de instrumenten om de optimalisatie-doelstellingen te realiseren.

  • Tijdbesparend

   De Lyanthe oplossingen leiden tot eliminatie van tot wel 80% van alle menselijke handelingen. Deze enorme besparing kan ingezet worden om de workload van de medewerkers te verminderen en de beschikbare uren in te zetten voor andere diensten voor uw klanten.

  • Betrouwbaar

   Door de aantoonbare hoge scores op verwerkingssnelheid, efficiency en betrouwbaarheid, krijgen medewerkers vertrouwen in de Lyanthe werkwijze. Vertrouwen van medewerkers is van cruciaal belang om de gewenste veranderingen in het werkproces tot stand te brengen.

  • Effectief

   Uiteindelijk begeleiden wij klanten in het realiseren van een effectieve organisatie.​ Door de Lyanthe oplossingen worden limiterende factoren opgeheven en ontstaat een kantoor dat in staat is om bestaande klanten beter te bedienen, zelfboekers weer op te nemen in het eigen verwerkingsproces en er ontstaat ruimte om weer nieuwe klanten welkom te heten!

  Omschakeling Moore DRV

  Bekijk de video

  Zie hier hoe accountantskantoor Moore DRV de omschakeling heeft gemaakt naar een zeer efficiënte administratieve dienstverlening in de MKB praktijk.

  Contact Info (NL 🇳🇱)

  Filipijnen 🇵🇭

  © 2022 Created with Royal Elementor Addons